Pepsi Vena Music Festival

Muzka Rockowa i jej pochodne.

Pepsi Vena Music Festival

Postprzez s-d » Śr wrz 30, 2009 14:44

PEPSI VENA MUSIC FESTIVAL 2009

organizator: Pepsi Vena Music Festival
współorganizator: Klub Wytwórnia

Obrazek

Ceny biletów:
• 59 zł – dzień 1
• 69 zł – dzień 2
• 99 zł – karnet
• do nabycia w: ticketpro.pl, eventim.pl

09.10.2009:
Christoph De Babalon, niemiecki DJ, producent i wydawca , swoim najnowszym materiałem Scylla and Charybdis rozpocznie pierwszy dzień Pepsi Vena Festival.
Sons & Daughters, kwartet rockowy z Glasgow, działający od 2003 r.
Frankmusik, jeden z najbardziej kontrowersyjnych artystów 2009 r.
• Oprócz koncertów odbędą sie warsztaty producenckie, które poprowadzi światowej sławy producent Gareth Jones, który na swoim koncie ma albumy m.in Depeche Mode, Interpol. Warsztaty w godz. 10.00-17.00 w Opus Film. Wstęp na warsztaty jest bezpłatny należy jednak wcześniej przesłać swoje zgłoszenie na adres workshops@pepsivenafestival.com, przyjmowane są do 1 października.

10.10.2009:
• Finał konkursu o nagrodę główną 100 000 PLN, finałowa 10tka wystąpi w składzie: Te Boogie Town, Elephant Stone, I Like, Mlkshop, Ms. No One, Ramona Rey, Rotofobia, Skinny Patrini, St. City Surfers oraz SuperXiu.
GLASVEGAS, pochodzący z Glasgow, jeden z najbardziej docenianych i wpływowych zespołów alternatywnych, po fali ogromnych sukcesów w Wielkiej Brytanii po raz pierwszy zagra w Polsce.
• Nowością będą także warsztaty realizacji videoclipów, poprowadzi je Tim Pope – autor klipów m.in Kaiser Chiefs i The Cure. Warsztaty z Timem Pope w godz. 12.00-16.00, w Opus Film. Wstęp na warsztaty jest bezpłatny należy jednak wcześniej przesłać swoje zgłoszenie na adres workshops@pepsivenafestival.com, przyjmowane są do 1 października.

Więcej o festiwalu: http://pepsivenafestival.com/
s-d

Postprzez GreenNight » Pt paź 02, 2009 17:40

ale gówno -.-
Obowiązują mnie jedynie prawa natury...

KURWA Obrazek
GreenNight
Buntownik

Postprzez VaniU » N lis 15, 2009 17:32

GreenNight napisał(a):ale gówno -.-

Wreszcie Green powiedziałeś coś mądrego :lol:
Atakują Klony... A Ja Jestem Jeden Jedyny I Wyjątkowy ^^